Huvudmeny

Var menas med blandteknik på papper?

Flera olika målningstekniker används samtidigt på en och samma målning. De tekniker som förekommer är papperscollage, blyerts, kulspets, färgpennor, bläck och barnkritor. Målningarna utförs på vitt fingrängat 180 g/m3-papper.

Jag skulle vilja se målningarna i verkligheten – hur gör jag?

Skicka mig ett mail på Den här e-postadressen är skyddad från spamrobotar. Du måste tillåta Javascript för att visa e-postadressen Den här e-postadressen är skyddad från spamrobotar. Du måste tillåta Javascript för att visa e-postadressen och berätta detta så ringer jag upp.

Jag samarbetar med Marie-Louise Rydberg på Galleri Nord i Örebro som representerar mitt måleri. Kontaktuppgifter till Galleri Nord är: Storgatan 29, 703 63 Örebro, 019-611 37 73, mobil 070-56 44 368, e-post: Den här e-postadressen är skyddad från spamrobotar. Du måste tillåta Javascript för att visa e-postadressen Den här e-postadressen är skyddad från spamrobotar. Du måste tillåta Javascript för att visa e-postadressen

Hur gör jag när jag vill köpa en av bilderna?

Skicka mig ett mail på Den här e-postadressen är skyddad från spamrobotar. Du måste tillåta Javascript för att visa e-postadressen Den här e-postadressen är skyddad från spamrobotar. Du måste tillåta Javascript för att visa e-postadressen så ringer jag upp.

Jag samarbetar med Marie-Louise Rydberg på Galleri Nord i Örebro som också kan presentera mitt måleri. Kontaktuppgifter till Galleri Nord är: Storgatan 29, 703 63 Örebro, 019-611 37 73, mobil 070-56 44 368, e-post: Den här e-postadressen är skyddad från spamrobotar. Du måste tillåta Javascript för att visa e-postadressen Den här e-postadressen är skyddad från spamrobotar. Du måste tillåta Javascript för att visa e-postadressen

Betalning enligt överenskommelse. Frakt och ev. inramning tillkommer till lämnat pris om inget annat avtalas.

Hur kan jag veta att det jag köper är en originalbild?

Samtliga målningar som finns på min hemsida är i original.

Hur kan jag få rabatt på priset?

Genom att köpa flera målningar samtidigt!

Stig Knutsson